ACNEWS

Másnap derült ki: rossz címre vitték haza a mentők az idős nénit

Fotó: OMSZ
Fotó: OMSZ
A történet akár a Tévedések vígjátéka is lehetne, de a felelőtlenségben nincs semmi vicces.
Hirdetés
Ad image

A 83 éves nő elesett és sérülésének ellátására kórházba szállították. Amikor meggyógyult, kiengedték és a mentők szállították haza. Még kulcsot is kaptak az idős nő otthonához, ezért szépen lefektették az ágyába, fájdalomcsillapítót adtak neki, majd távoztak. Másnap reggel az asszony egy idegen ágyban ébredt.

Kiderült, hogy az angliai Lincolnshire-ben lévő kórház személyzete döbbenetes hibát követett el: felcserélték a nevét és az adatait egy másik idős betegével. Ennek következtében a mentősök az akkor még kórházban lévő másik idős hölgy otthonába szállították haza. A nő mindebből aznap azért nem vett észre semmit, mert be volt nyugtatózva. Fia a brit sajtónak elmondta, hogy édesanyja a hazaszállítása előtt fájdalomcsillapítót és morfiumot is kapott, ezért békésen aludt – írja a newsprima.it.

Az egészségügyi személyzetnek egy teljes éjszaka kellett ahhoz, hogy rájöjjenek tévedésükre. Ekkor riasztották az érintetteket, a mentők pedig visszavitték az assonyt a kórházba. Sajnos az eset nem egyedi, ritkán ugyan, de valóban előfordul. Gondoljunk csak azoknak a csecsemőknek a szomorú történetére, akiket születésükkor elcseréltek a kórházban.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés