ACNEWS

2024. September 17.   |   Zsófia napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Meg akarta erőszakolni a váci kislányt, bosszúból elütötte az apja

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Brutális bosszút állt a váci apa: előbb elgázolta, majd baltával fenyegette a férfit, aki meg akarta erőszakolni a 15 éves lányát.
Hirdetés
Ad image

Nem bízott semmit a véletlenre a bosszúszomjas váci apa: elütötte, majd baltával halálra rémisztette lánya, Stefi erőszakos zaklatóját, aki beszorult a kocsi alá. Onnan mentették ki a tűzoltók. Amikor a lány elmondta az apjának, hogy mi történt vele, a férfi éktelen haragra gerjedt. Bedobta kocsijába a baltát, és ahogy volt, félmeztelenül elrohant. Végül elgázolta a menekülő erőszakoskodót, aki a kocsija alá szorult – írta az RTL.

Stefit egy 40 év körüli férfi zaklatta, molesztálta – állított az áldozat barátja a Tényeknek. „Az apósom leszaladt, elkezdte kergetni, mondván, hogy álljon meg, álljon meg. Mondta Stefinek, hogy gyere velem, beültek az autóba és elmentek – magyarázta a fiú” Így vették észre az út szélén gyalogló állítólagos támadót. Az apa letért az útról, és a füves területen keresztül a túloldalra áthajtva elgázolta a férfit.

„Ezután a barátnőm fölszaladt hozzám, hogy valószínű megvan az elkövető, lementem a helyszínre és ott már annyit láttam, hogy a kocsi és a kerék között van. Ekkor már kint voltak mentők, rendőrök, tűzoltók – tette hozzá Stefi barátja.

Mielőtt tragédia történt volna, megérkeztek a helyszínre a rendőrök. A baltás férfit megbilincselve vitték a rendőrkapitányságra, ahol előállították. Őt emberölési kísérlettel gyanúsítják. Bár nincs olyan apa, aki ne hasonlóképpen reagált volna a lányát ért szexuális támadásra, vélhetően nem ússza meg az önbíráskodást. Áldozatát mentőhelikopter vitte kórházba. Ellene szexuális erőszak kísérlete miatt indított nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A nyomozás sikere érdekében a rendőrség ennél több információt nem adott az ügyről.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés