ACNEWS

Megbocsájtott Azahriah megcsalt barátnője

Az ifjú énekes felszarvazott barátnője, Luna úgy döntött, hogy ad még egy esélyt a kapcsolatuknak.

Hirdetés
Ad image

Az ifjú énekes felszarvazott barátnője, Luna úgy döntött, hogy ad még egy esélyt a kapcsolatuknak.

Az egész országon végigsöpört korábban a hír, hogy levideózták, ahogy Azahriah egy fellépés utána mobilvécé mögött csalta meg a párját.  A napokban többeknek feltűnt, hogy a két fiatal együtt tölti az időt Velencében, de eddig egyikük sem erősítette meg a békülés tényét. Most viszont Luna egy hosszas bejegyzésben árulta el, hogy az énekessel újra egymásra találtak.

„Sokszor mondtam már, az élet pont annyira szép, mint amennyire annak látod! Nincs olyan ember, akinek tökéletes tündérmesébe illő élete lenne, igen tisztán látszik nekem sem az, vannak csodálatos és vannak sötét gyötrelmes időszakok is, csak hogy az igazságosság mérlege ki legyen egyenlítve. Nem fogom fel tragikusan hisz ez az élet, a jóval együtt a rosszat is méltósággal kell viselni.

Én pedig igyekszem az élet minden pillanatát megélni, megtapasztalni. A jót 100% kiélvezni a rosszból pedig levenni a tanulságokat, tapasztalatot szerezni és okulni.

Boldog vagyok, mert minden döntésemet az életemben tiszta szívvel hoztam meg, nincsen olyan dolog amit megbántam volna és nem gyötörnek a ’mi lett volna ha?’ kérdések sem.

Többször volt már olyan, az életem során amikor a nép ítéletét tette felettem… de kérdezem én, egészen addig amíg nem más életét befolyásolom a döntéseimmel mit számít az, hogy én épp kivel vagyok boldog?

Persze tudom tök jó pletyizni, kibeszélni baráti körökben a történteket nevetni rajta egy jót, vagy összetenni a két kezét az embernek, hogy nem vele történt. Beszéljetek ki ti is a történteket vegyétek le a következtetést a történetből és lépjetek tovább ti is” – írta az influenszer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés