ACNEWS

Megerőszakolta a késes betörőt a ház egyik lakója

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A rabló legborzalmasabb rémálmai váltak valóra.
Hirdetés
Ad image

Shane Cox eltervezte, hogy kirabol egy házat Melbourne egyik külvárosában. A 36 éves férfi maszkot húzott, és egy késsel a kezében lépett be az épületbe, az ott tartózkodóktól pedig pénzt és drogokat követelt. Arra azonban a metamfetamin hatása alatt álló Cox nem számolt, hogy a házban tartózkodó egyik vendéglakó, a 32 éves Klay Holland nem retten meg tőle, és előránt egy baseballütőt. A férfi addig verte a rablót, amíg az a földre nem került. Ezután Holland megerőszakolta a magatehetetlen férfit.

Coxot másnap a rendőrök véletlenül találták meg. Ugyanis egy másik, a hírben nem részletezett ügyben érkeztek ki a házhoz. Ekkor bukkantak rá az összekötözött, beragasztott szájú férfira, aki letolt nadrággal feküdt egy kupac takaró alatt – írja a 24.hu.

A 2021-ben történt támadás ügyében most született meg az ítélet a victoriai legfelsőbb bíróságon. Nyolc év börtönbüntetésre ítélték az ausztrál férfit, derült ki a Perth Now című újságból. Ebből legalább négy évet és tíz hónapot kell letölteni. A bíróság ugyanis figyelembe vette, hogy Hollandnak mentális problémái vannak, a pandémia alatt már volt börtönben, és három kisgyermeke is van.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés