ACNEWS

Megerőszakolta kisdiákját egy 34 éves tanárnő

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A pedagógus mindeközben a közösségi médiában adott tanácsokat, hogyan óvják meg a szülők gyerekeiket a molesztálásoktól
Hirdetés
Ad image

A 33 éves New York-i pedagógust letartóztatta a rendőrség, mert megerőszakolta az egyik 14 éves diákját. A tanárnőt munkahelye, – egy queensi iskola – természetesen azonnal felfüggesztette a munkája alól. „A viselkedése rendkívül aggasztó és teljes mértékben elfogadhatatlan” – közölte az iskola szóvivője. Melissa R. több mint tíz éve dolgozott az intézményben.

Az erőszaktevő mindeközben közösségi oldalán rendszeresen adott tippeket a családoknak azzal kapcsolatban, hogyan tanítsák meg a gyerekeiket arra, hogy a felnőttek akaratuk ellenére érintsék meg őket.

Ahelyett például, hogy azt mondanák: „Öleld meg a nagyit!”, a nagymamáknak inkább azt kellene mondaniuk az unokáiknak, hogy: „Szeretnéd megölelni a nagyit?”. Amennyiben a gyermek válasza nemleges, azt el kell fogadni – írta. Hozzátette, hogy a felnőtteknek a gyermekek csiklandozását is abba kellene hagyniuk, amennyiben a fiatalok erre kérik őket.

Miközben Melissa arra tanította a gyermekeket, hogyan tanulhatják meg a fizikai határaik érvényesítését, ezzel kizárólag csak ő nem törődött – írja a bild.de.

Arról még nincs információ, hogy pontosan mikor és hol történt az erőszak. Mindezek ellenére a New York-i rendőrség szerint a tanárnőt a nemi erőszak mellett más szexuális bűncselekményekkel és kiskorúakkal szembeni bántalmazó magatartással is vádolják.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés