ACNEWS

Meghalt a nyudíjas, aki sokkot kapott a vízszámlától

fotó: illusztráció / pixabay
fotó: illusztráció / pixabay
Egy borzasztóan magas számla az olasz nő életébe került. A 88 éves hölgyet három hete szállították kórházba. De belehalt.
Hirdetés
Ad image

Húsz nappal ezelőtt írta meg az AcNews, hogy egy olasz vízszolgáltató cég tévedésből 15 339 eurós számlát küldött a Camporossóban élő 88 éves nőnek.

Valójában csak 65 eurót kellett volna fizetnie az augusztustól októberig tartó időszakra, amit utólag a család a mérőóra állásnak lefotózásával bizonyított is.

A nyugdijas menye nyitotta ki és olvasta el a postán érkezett értesítést. És azt is, hogy a pénz felét már levették a számlájáról, mivel csoportos beszedési megbízást adott. Ezen az idős hölgy annyira felidegesítette magát, hogy mentőautóval kórházba kellett szállítani.

A vízszolgáltató cég ugyan bocsánatot kért a családtól, és vissza is térítette az összeget, ez azonban, ahogy mára kiderült, az idős hölgyön nem segített.

A sanremói kórház intenzív osztályán ápolták, azonban nem tért magához, és a krone.at beszámolója szerint három héttel a kórházba szállítás után az idős hölgy meghalt. A család most nyomozást kér az ügyben.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés