ACNEWS

Kulcsár Edina világra hozta Varga Amarát

G.w.M és Kulcsár Edina aztán jól egymásra talált Fotó: tv2play
G.w.M és Kulcsár Edina aztán jól egymásra talált Fotó: tv2play
A rapper közösségi oldalán osztott meg közös fotót.
Hirdetés
Ad image

Már napok óta folyamatosan találgatták a rajongók, mikor születhet meg Kulcsár Edina és G.w.M kislánya. A Bors most elsőként számolt be arról, hogy Edina csütörtökön világra hozta kislányát. 

Kulcsár Edina az AcNewsnak nemrég elárulta, a terhesség utolsó heteiben is jól viselte várandósságát.

„Most volt egy nehezebb hetem, ugyanis a kislányom születésnapja előtt sajnos nagyon lebetegedtem. Szerencsére, azóta jobban vagyok, és bár most is vannak kellemetlenségek, mivel az idő sem olyan meleg, így abszolút kibírható” – osztotta meg korábban lapunkkal a kismama.

A Bors információi szerint az egykori szépségkirálynő egy budapesti magánkórházban adott életet Amarának, és mind a baba, mind pedig Edina is jól van. Természetesen jelen volt a büszke édesapa, polgári nevén Varga Márk is, aki mindenben támogatta kedvesét.

A rapper már karjába vehette a kislányát, akivel az Instagram-oldalán egy bensőséges közös fotót osztott meg:

„Isten hozott drága szerelmem! Varga Amara” – írta a bejegyzéshez Márk.

Kulcsár Edina és Varga Márk tavaly év eleje óta alkotnak egy párt. Bár eleinte rengetegen támadták a szerelmeseket, az idő végül őket igazolta. Nem sokkal azután, hogy nyilvánosságra hozták kapcsolatukat, bejelentették, hogy gyermeket várnak. Az eljegyzés sem váratott sokat magára, G.w.M Edina születésnapján tette fel a nagy kérdést. A tündérmesébe illő leánykérést követően február végén szűk családi-és baráti körben összekötötték az életüket.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés