ACNEWS

Agyonvert egy nyolcéves kislányt a pedofil lelkész

Pixabay
Pixabay
48 év után letartóztattak egy gyilkos lelkészt, aki bevallotta, hogy megölt egy bibliatáborba tartó kislányt.
Hirdetés
Ad image

1975 augusztusában egész Pennsylvaniát megrázta a hír, hogy a 8 éves kislány, Gretchen Harrington nyomtalanul eltűnt. A majd’ öt évtizedes titokról most lehullott a lepel. Ugyanis David Zandstra egykori lelkész bevallotta, hogy agyonverte a gyanútlan gyereket.

A lelkész elmondta, hogy útközben megállt a bibliatáborba tartó kislány mellett, és felvette az autójába. De nem oda vitte, hanem egy félreeső helyre, ahol ráparancsolt, hogy vetkőzzön le. A lányka nemet mondott. David Zandstra ezen annyira felbőszült, hogy halálra verte őt – írta a liner. Ezt követően elautózott a helyi templomba, és úgy tett, mintha mi sem történt volna.

„David Zandstra egy szörnyeteg. Ő minden szülő legrosszabb rémálma” – idézte a New York Post Jack Stollsteimer kerületi ügyész a hétfői sajtótájékoztatón elhangzott szavait. – Megölt egy 8 éves kislányt, akit ismert, és aki bízott benne. Aztán úgy viselkedett, mintha a család barátja lenne, nemcsak a temetés és az azt követő időszak alatt, hanem utána még éveken át.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés