ACNEWS

Megölték G.w.M ex-élettársának unokaöccsét

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
Három napon át keresték a 29 éves M. Györgyöt, akinek rejtélyes nyoma veszett november 29-én, szerdán. A férfi luxus Mercedesével tartott hazafelé, ezt a családjának is jelezte, ám soha nem érkezett meg. Eltűnését a rendőrségen is jelentették.
Hirdetés
Ad image

Péntek éjjel a család minden reménye odaveszett: a rendőrség megtalálta a férfi holttestét.

– A rendelkezésre álló adatok szerint a 29 éves férfi 2023. november 29-én 15 óra körül otthonából ismeretlen helyre távozott. A férfi egy ezüstszürke Mercedes C 220 CDI típusú Mercedes autóval távozott lakásáról – írta a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A keresés azonnal ezreket mozgatott meg, egyes posztok szerint a férfit Pesterzsébet környékén látták utoljára, oda indult el, az egyre kétségbeesettebb család pedig nagy értékű nyomravezetői díjat is felajánlott annak, aki információval szolgálhat a férfi hollétéről.

A Bors úgy tudja, a férfinek csupán a holttestét találták meg, információik szerint ugyanis meggyilkolták, keresési fotóját is eltávolították a rendőrség oldaláról.

Édesanyja szerint a fiát elkapták és elcsalták valahova, megszúrták, vélhetően a nála található készpénz és óra miatt – írja a Bors.

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan hol és milyen körülmények között bukkantak rá a holttestre.

A lap elérte telefonon az áldozat nagynénjét, G.w.M volt élettársát, Nagy Melanie-t, aki néhány napja még a saját közösségi oldalán adott hírt a szeretett rokon eltűnéséről, tegnap pedig a Borsnak nyilatkozott, reménykedve abban, hogy épségben előkerül az unokaöccse. De a gyásztól összetörve nem nyilatkozott.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés