ACNEWS

Megszökött a plébánossal a háromgyermekes anya – de jött a fordulat

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock
Hátrahagyva szerelmét úgy döntött, hogy új életet kezd a falu papjával. Válni azonban nem akart, így csak feljelentette férjét bántalmazásért.
Hirdetés
Ad image

Cifra történet látott napvilágot a NewsPrima oldalán. Történt ugyanis, hogy egy olasz városban, Oliveto Citrában egy nő beleszeretett a helység plébánosába. A nő, Beatrice rendszeresen járt a paphoz gyónni – végül az érzelmeiknek nem tudtak ellenállni. A háromgyerekes anya és a felesketett pap egymásba szeretett és megannyi bűnös éjszaka után végül megszökött. A brazil szappanoperákat is meghazudtoló történet azonban koránt sem ért itt véget. A hölgy ugyanis azért kereste fel a plébániát, mert állítása szerint a férje bántalmazta őt.

Beatrice a szökés után, hátrahagyva három kisfiát, feljelentést tett a férj ellen. Állítása szerint volt szerelme nemcsak verte őt, de gyakran fojtogatta, az életére tört. Ezért volt kénytelen a pap karjai közt menedéket keresni. Az ügy a bíróság elé is került, ahol Beatrice készséggel bevallotta, hogy a plébános segítségével sikerült új életet kezdenie. Ebből merített erőt a feljelentéshez. Ami nem pont úgy sült el, ahogy a hölgy tervezte. A bíróság ugyanis kimondta, hogy a zaklatás és a bántalmazás csak a nő fejében létezik, miután nem merült fel konkrét bizonyíték. A fegyver visszafelé sült el. Nemhogy nem sikerült lecsukatni a férfit, de csak a szerencséjén múlt, hogy egy rágalmazási pert nem akasztottak a nyakába. Még.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés