ACNEWS

Megszólalt Barbara, akinek az apja elvágta a szexuális zaklató nyakát

Hajtóvadászat indult a kamaszfiú gyilkosai után Fotó: police.hu/illusztráció
Hajtóvadászat indult a kamaszfiú gyilkosai után Fotó: police.hu/illusztráció
Börtöntől féltik azt az édesapát, akire három ukrán rátámadott, miután egyikük szexuálisan molesztálta a lányát.
Hirdetés
Ad image

Megtalálta az AcNews azt a 20 éves lányt, akit megtámadott a HÉV-en egy ukrán vendégmunkás. A 20 éves Barbi telefonon hívta segítségül az édesapját. A következő megállónál leszálltak, ekkor elszabadult a pokol. A három ukrán rátámadt a lányát védelmező édesapára, aki védekezésképpen megvágta az egyikük nyakát.

Mint azt az AcNews megírta, újabb támadás ért egy fiatal lányt Budapest és Gödöllő között a rossz hírű HÉV-en. Barbi, aki egy fővárosi kórházban takarítónőként dolgozik, lapunknak elmesélte, amikor vasárnap délután gyanútlanul felszállt a HÉV-re, eszébe sem jutott, hogy fenekestül felfordul az ő és családja élete. Hétfő hajnalig a rendőrségen volt, ahol felvették a vallomását. Összetörten mesélte, mennyire aggódik az édesapjáért, akit három napra őrizetbe vettek.

Zöldsapkás ukrán volt a zaklató

„Én csak az édesanyámhoz mentem egy estebédre, amikor az Örsön felszálltam a HÉV-re – idézte fel a szörnyű vasárnap délutánt Barbi. – Rákosfalván felszállt és leült mellém három férfi. Mind részeg volt. Hol ukránul, hol magyarul beszéltek. Mátyásföld környékén az egyikük, akin zöld sapka volt simogatni kezdte a lábamat a combomig. Rászóltam, nem engedtem, hogy szexuálisan zaklasson. Felháborodott, amiért rászóltam, hogy hagyjon békén. Trágár szavakkal sértegetett, többször próbált megütni, de a két társa lefogta. Barbit a szülei Kerepesen várták az állomáson. Édesanyja csak egy köntöst kapott magára, papucsban szaladt ki a HÉV-hez. Az ukrán zaklató és két társa is ott szállt le.

Hogy került elő a tapétavágó?

„Mögöttem álltak mindhárman, a zöld sapkás megpróbált a lábam közé nyúlni, amikor kinyílt az ajtó. Előre szaladtam, édesapám kérdezte, kislányom, melyik volt az? Rámutattam. Édesapám annyit kérdezett, hogy mered molesztálni a lányomat? Lökdösődni kezdtek, a támadóm megütötte aput. A két másik ukrán is beszállt. Hogy került elő a tapétavágó? Ezt nem tudom. Szerintem önvédelemből. Tény, hogy sajnos édesapám megvágta az ukrán férfi nyakát. Ő állva várta meg a segítséget, közben végig sörözött, cigarettázott és engem sértegetett. És bosszúval fenyegetett, hogy lelövet a családommal együtt” – mesélte Barbi, akinek édesanyja elsősegélyben részesítette a vérző ukránt, majd hívta a rendőrséget, és a mentőket is. Barbi édesapja villanyszerelőként dolgozik, épp munkából érkezett, hogy megmentse a gyerekét. Az apa 165 centi, a három részeg, megtermett ukránokkal szemben esélye sem volt.

A lányát védelmező édesapát a rendőrök őrizetbe vették, a sértett meghallgatása folyamatban van. Ellene garázdaság, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt nyomoznak. A hírt Szabóné, Berki Bianka őrnagy, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte lapunkkal. A zaklató ukrán férfit kórházba szállították, meghallgatása folyamatban.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés