ACNEWS

Megszületett a 83 éves Al Pacino gyermeke

Al Pacino a Game Awardson (Fotó: Youtube)
Al Pacino a Game Awardson (Fotó: Youtube)
Az apa és az anya is a világ legboldogabb emberei közé tartozik. Még annak ellenére is, hogy egyesek hitetlenkedtek a vérkötelékben.
Hirdetés
Ad image

Ahogy az AcNews korábban beszámolt róla, még május végén robbant bombaként a hír, hogy mindössze 29 éves párja, Noor Alfallah hamarosan szülni fog. A múltkori infók szerint az idős színész annyira megdöbbent barátnője terhességének híre hallatán, hogy követelte, hogy csináltasson DNS-tesztet, hogy bebizonyítsa, ő a születendő gyermek apja. Ez meg is történt, és a teszt egyértelműen kimutatta a vérköteléket.

A TMZ most úgy tudja, hogy Al Pacino gyermeke megszületett. Egy, a párhoz közeli forrás szerint Noor életet adott a kicsinek. A színésznek kisfia született, aki a Roman Pacino nevet kapta.

A színészlegendának egyébként már van három gyermeke: legidősebb lánya 33 éves, valamint egy 22 éves ikerpár apukája is. A 29 éves Alfallah 2022 áprilisa óta áll kapcsolatban Pacinóval.

A boldog anyuka egyébként korábban járt a 79 éves Mick Jaggerrel, majd a 61 éves Nicolas Berggruen nevű milliárdossal, illetve a 93 éves Clint Eastwooddal is.

Al Pacino közeli cimborája, Robert De Niro szintén nemrég lett újra apuka. A 79 éves sztár hatodik, és egyben első közös gyermekét várta élettársával, Tiffany Chennel.

„Figyelj ide, tegnap tudtam meg, hogy Al Pacinónak kisbabája lesz, és ő egy pár évvel még idősebb is nálam. Az ég áldja meg őt, nagyon örülök neki. Amikor idősebb vagy, tudatosabban állsz az élet különböző dolgaihoz, a családi dinamikához, mindenhez. Elkerülhetetlen, hogy megtanulj bizonyos dolgokat, és azt, hogy ezeket hogyan tudod kezelni” – mondta a hírrel kapcsolatba egy fesztiválon.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés