ACNEWS

Megtaláltuk a Mikulás magyar barátait – te is találkozhatsz Joulupukkival

Joulupukki pár napra Sopronba látogat, egy karácsonyfa díszeket gyártó magyar család meghívására érkezik Magyarországra. Az idén Budapest helyett ebben a városban tudnak vele találkozni kicsik és nagyok, ahol a Wratschko család vendéglátását fogja élvezni.

Hirdetés
Ad image

Joulupukki pár napra Sopronba látogat, egy karácsonyfa díszeket gyártó magyar család meghívására érkezik Magyarországra. Az idén Budapest helyett ebben a városban tudnak vele találkozni kicsik és nagyok, ahol a Wratschko család vendéglátását fogja élvezni.

 

A nagyszakállú a soproni jánostelepi Christmas Village-ben, a Pannónia Dekor karácsonyfadísz-üzletében fogadja a vendégeket három napon keresztül 2022 december 4-én, 5-én és 6-án, 10-től 18 óráig.

Lapunknak sikerült felvenni a kapcsolatot a magyar vendéglátóival, és kiderült, hogy régóta jó barátságot ápolnak a gyerekek kedvencével.

„Joulupukkival régóta személyes kapcsolatot ápolunk, a mi meghívásunkra érkezik az idén Magyarországra, és a családom vendégszeretetét fogja élvezni. Annyit elárulhatok, hogy repülővel érkezik a fővárosba, majd jön el az üzletünkbe. Három nap múlva pedig indul is haza, majd a többi gyerekhez az egész világon, hisz mindenki nagyon várja” – mondta az AcNewsnak Wratschko Zsófia vendéglátó, aki a férjével még a Télapó otthonában is járt.

„A férjem már régóta  nagyon jó barátja. Voltunk nála látogatóban Finnországban a hivatalos rezidenciáján és az otthonában is. Mézeskaláccsal kedveskedtünk neki, a fiam pedig kapott tőle egy plüss rénszarvast és hógolyóztak. Mi most fogjuk őt először vendégül látni, és a hivatalos fogadóórája után közös programot tervezünk, de nem szeretnénk elárulni, hogy hova megyünk” – titokzatoskodott Zsófia.

„Az biztos, ha leveszi majd a piros ruháját, akkor is felismerhető lesz, hisz nagyon magas, közel két méteres, és a fiaim sem alacsonyak, ők is közelítenek ehhez a magassághoz, így elég feltűnő lesz a csapat” – mondta a vendéglátó, aki saját készítésű karácsonyfára való gömbökkel fog kedveskedni Joulupukkinak.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés