ACNEWS

Megtört III. Károly: beadja a derekát Meghan Markle-nek

III. Károly és a királyné / Fotó: Shutterstock
III. Károly és a királyné / Fotó: Shutterstock
III. Károly nem bírja tovább az unokái nélkül. Az angol király sok évnyi rossz viszony után nyitna Harry és Meghan Markle felé, hogy újra együtt legyen a család.
Hirdetés
Ad image

III. Károly nem elégszik meg azzal, hogy Harry és Meghan Markle gyermekeivel, Archie-val és Lilibettel csak videohívásokon keresztül tud kommunikálni. „Az uralkodó, aki február óta rákkezelésen vesz részt, azt mondta a barátainak, hogy jobban vágyik arra, mint valaha, hogy kapcsolatot építsen ki az ötéves Archie-val és a kétéves Lilibettel. A gyerekekkel születésük óta csak néhányszor találkozott, és szeretné bepótolni az elvesztegetett időt. Ennek oka az, hogy az elmúlt években folyamatosan romlott Harryvel való kapcsolata, miután Sussex hercege meghozta a döntést, miszerint inkább távol tartaná magát a rangjával járó kötelezettségektől.

A lapnak nyilatkozó források szerint Károly a múlt héten Lilibet születésnapja alkalmából ajándékokat küldött a kislánynak. „A király abszolút elkötelezett abban, hogy jelen legyen minden unokája életében. A családot mindennél többre becsüli, és bárhogy is alakuljon a fiával való kapcsolata, soha nem elégedne meg azzal, hogy csak egy-egy videohívás alkalmával láthassa az unokáit.” – idézett egy, a királyi családhoz közeli forrást a DailyMail.

A helyzetet azonban nem kicsit bonyolítja az, hogy a pár és Harry családja között az elmúlt években elmérgesedett a viszony. Ezen még az se segített, hogy III. Károlyt az év elején rákkal diagnosztizálták, majd kiderült, hogy Katalin hercegné is a súlyos betegséggel küzd. Bár Harry az apjáról szóló hírek után azonnal Angliába sietett, hogy családja mellett legyen, a királlyal mindössze 20 percet töltött együtt. A Harryvel való megromlott kapcsolata ellenére III. Károly a források szerint „fantasztikus és lelkes nagypapája” György hercegnek, Charlotte hercegnőnek és Lajos hercegnek is. És többi unokájával is hasonló viszonyt szeretne ápolni, amiben Kamilla királyné is támogatja.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés