ACNEWS

Mentő rohant Vidnyánszkyval a kórházba, leesett a színpadról

Fotó: MTI
Fotó: MTI
Súlyos baleset érte a Nemzeti Színház vezetőjét: leesett a Petőfi Zenei Díjátadó színpadáról, műteni kellett a lábát.
Hirdetés
Ad image

„Odament az ünnepelt Hobóhoz, hogy átölelje, ekkor történt a baleset, de ezt már nem lehetett látni a Dunán három nappal később képernyőre került felvételen – mondta a Blikknek névtelenséget kérő informátor. Eközben a Nemzeti Színház kínosan hallgat az esetről, szerencsére Földes László Hobó beszédesebb volt. Már csak azért is, mert Vidnyánszky Attila éppen őt méltatta a az életmű-díjátadója kapcsán a színpadon, mielőtt leesett onnan. „Valós a hír, el is vitték őt a mentők. Konkrétan az esést nem láttam, mert épp akkor nem voltam bent. Hála Istennek, a saját lábán – bár segítséggel – hagyta el a színpadot. Kapott egy bokarögzítő sínt, majd a mentősök kórházba vitték – erősítette meg a hírt a lapnak az énekes.

Miután Vidnyánszky éppen Hobót méltattat a díjátadón, lezuhant a színpadról Fotó: Duna televízió

Állítólag Vidnyánszky Attila lábát megműtötték, azóta fekvőgipszet kapott rá. De a balesete pillanatait hiába keresi bárki a díjátadóról internetre felkerült videóban. Azt ugyanis nem szerepel a felvételen, mert a direktor annyira röstelli a dolgot. olyannyira, hogy a Nemzeti Színház sajtómunkásai beszámoltak ugyan az ünnepségről, de a főnökük súlyos balesetéről egy árva szó sem írtak.

Mint ismert, majdnem három hónappal ezelőtt , hogy szintén a Nemzeti Színházban súlyos baleset történt a Rómeo és Júlia előadása közben. Ebben az ügyben a rendőrség büntetőeljárás keretében nyomoz. Vidnyánszky felelősségrevonása elkerülhetetlen. Hiszen a dolgozók többször is jelezték a darab rendezőjének, azaz Vidnyánszkynak, hogy veszélyes a díszlet.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés