ACNEWS

Meztelen ukrán mászott fel a Vatikán főoltárára

Fotó: pixabay
Fotó: pixabay
Anyaszült meztelenül tüntetett egy ukrán férfi a Szent Péter Bazilikában.
Hirdetés
Ad image

A férfi teljesen meztelenül mászott fel a Szent Péter-bazilika főoltárára. Láthatóan nem zavartatta magát a hívők és turisták tucatjai előtt. 

Az eset nem sokkal a templom zárása előtt – írja  Bild az Il Messaggero cikke nyomán. A jelenlévők villámgyorsan előkapták a mobiltelefonokat, és lefilmezték az eseményt. Az Ádám-kosztümös férfi röviddel ezután már internetes sztárrá nőtte ki magát.

De minek ez az egész? Nyilvánvalóan egy tiltakozó akció. Az olasz média szerint a férfi az orosz bombázásoktól szenvedő ukrán gyerekekre akarta felhívni a figyelmet. A hátán lévő felirat ugyanis az információik szerint erre utalt.

A rendbontásnak végül a biztonsági őrök vetettek véget, és a csupasz férfit elhurcolták az oltárról. Miután kihallgatták, átadták a rendőrségnek. Kiderült, hogy a férfinak valószínűleg pszichés problémái is vannak. Az olasz média több vágásról is beszámolt a testén, amelyeket a jelek szerint a körmeivel okozott.

Hasonló eset történt 2016-ban, amikor egy hajléktalan férfi, aki csak egy hátizsákot viselt, a vatikáni turisták közé keveredett.

via

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés