ACNEWS

Milliókat buktak az unokák: bosszút állt a nagypapa

Illusztráció Fotó: Pixabay
Illusztráció Fotó: Pixabay
Elfeledkeztek haldokló nagyapjukról. Az idős férfi megelégelte unokái viselkedését, és egy tollvonással kizárta őket hatalmas vagyonából.
Hirdetés
Ad image

Filmbe illő családi történet látott napvilágot. Az idős, betegeskedő nagypapáját nem látogatta meg a kórházban hónapokon keresztül egyik unokája sem. Mindössze akkor jutott eszükbe, amikor a végrendeletet felbontották. A szerető unokák azonban nem örülhettek sokáig. A férfi ugyanis úgy döntött a halálos ágyán, hogy itt az ideje móresre tanítani őket. Az összes unokáját kizárta az örökségéből. A körülbelül 236 milliós vagyonából mindössze 23 ezer forintot hagyott az öt unokájára.

A történet a NewsPrisma értesülései szerint még 2020-ra nyúlik vissza. Frederick Wardnak három gyereke volt, amiből a legidősebb elhunyt, hátrahagyva 5 gyereket. A fent említett hálátlan öt unokát. Az öreg végül arra jutott 2018-ben, hogy csak a két gyermeke, Terry és Susan örököl. Amikor a férfi 2020-ban elhunyt, kirobbant a családi botrány. De csak mostanra jutott el a bíróságig. Ugyanis a pénzéhes unokák megtámadták a végrendeletet.

Szerintük ugyanis a vagyon egyharmada őket illeti. James Brightwell, a Legfelsőbb Bíróság bírója  azonban úgy ítélte meg, hogy a korábban készült végrendelet „teljesen ésszerű”. Az unokák szerinte ugyanis csak minimálisan tartották a kapcsolatot Warddal. A bíró külön kiemelte, hogy a 91 éves még egy szelet esküvői tortát sem kapott az egyik unokájától sem. A tárgyaláson egy felvételt is lejátszottak az érintettek dühkitöréseiről, amikor a végrendeletet felbontották. Ez sem segítette túlzottan az ügyüket. Végül a nekik szánt 60 euróval, azaz 23 ezer forinttal távoztak, ami a perköltségekre sem volt elég.

(A kép csak illusztráció.)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés