ACNEWS

Molnár Anikó dúsgazdag lett, rendőröket küldene a barátjára

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
Az erotikus munkákból élő egykori Nagy Ő pénzt adott kölcsön a fiúnak, akinek esze ágában sincs visszafizetni a tartozását.
Hirdetés
Ad image

Az egykori Nagy ő feljelentést tesz a rendőrségen a barátja ellen. Mióta sikeresen működteti a OnlyFans-oldalát, és milliókat keres havonta, megjelentek körülötte a hiénák. Azért, hogy kölcsönért kuncsorogjanak. Anikó májusban a Facebook oldalán rohant ki a barátja ellen, aki nem akarta visszafizetni a pénzét. A poszt csak pár percig volt látható. Ugyanis a férfi kérte, hogy törölje azt, és hamarosan rendezi adósságát. Most újra látható a poszt, mert azóta sem látott a több száz ezer forintos adósságból egy fillért sem.

Egy forintot se kapott vissza

„A történtek ellenére szeretnék annyira korrekt maradni, hogy a nyilatkozatomban nem fedném fel az illető személyét. Bár, aki látta az oldalamon a kiírásomat, sokan tudják kiről van szó – mesélte Anikó a Borsnak. – Amikor egy hónappal ezelőtt az első posztot kiraktam a Facebook-oldalamra, érdekes módon azonnal fel tudott hívni. És csaknem számon kért, hogy miért tettem meg, hogy a nyilvánosság elé tártam a nevével együtt a történteket.  Akkor azt az ígéretet kaptam, hogy pár napon belül rendezi a teljes összeget. Vártam, mindhiába, ugyanis eddig a pillanatig sem kaptam belőle egy forintot sem.” Anikó ezért döntött úgy, hogy csak emlékeztetőül ismételten láthatóvá teszi a közösségi médiában. Azóta egyébként másoktól is hallotta, hogy többeknek tartozik, nem csak őt verte át.”

Nem a pénzért, az igazságért harcol

„Pont tegnap előtt jött velem szembe kocsival az utcán, így jutott eszembe, hogy elmúlt a 48 óra. Több százezer forintról van szó, és most már csak azért sem fogom hagyni, amiért ennyire inkorrekt módon járt el velem szemben, pont velem, aki önzetlenül kisegítette a bajból. Számomra már nem a pénz összege a lényeg. Sokkal inkább arról van szó, hogy óriásit kellett ismételten csalódnom. Rájöttem, hogy hazugsággal csalta ki tőlem ezt a pénzt. Ilyenkor arra keresem a választ, miért nem tudnak őszinték lenni az emberek? Mi történik ebben a világban?” – morfondírozott a vállalkozó. Végül úgy döntött, ad még egy kis időt az egykori barátnak. Ha nem kapja vissza a pénzét, a hatóságokhoz fordul.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés