ACNEWS

Most érkezett: Taylor Swift legyőzte Putyint

Taylor Swift Fotó: Youtube
Taylor Swift Fotó: Youtube
Az énekesnő lett a Time magazin Év embere díjazottja. A döntősök között hollywoodi sztrájkolók, Barbie, III. Károly brit király és Vlagyimir Putyin is szerepelt.
Hirdetés
Ad image

A Time magazin Taylor Swiftet választotta az év emberének. „Nem könnyű feladat kiválasztani egy olyan személyt, aki a bolygó nyolcmilliárd emberét képviseli. Mi olyasvalakit választottunk, aki az öröm megtestesítője. Valakit, aki fényt hoz a világba. Olyan volt, mint az időjárás, mindenütt ott volt” – mondta Sam Jacobs főszerkesztő

Swift nyolc másik döntőst vert meg, akik nevét a héten jelentettek be a „Today”-ben, köztük III. Károly királyt, Barbie-t és Putyint.

A magazin szűkített listáján megjegyezte, hogy a Grammy-díjas előadóművésznő Taylor Swiftnek nagy éve volt, a rekordokat döntögető albumainak újrakiadásától kezdve a történelem egyik legsikeresebb koncertfilmjének elkészítéséig. Swift turnéja ráadásul jó úton halad ahhoz, hogy minden idők legnagyobb bevételt hozó világkörüli turnéja legyen – írja az mk.ru.

Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki 2007-ben már volt a Time év embere, és többször is felkerült a 100-as listára, többek között 2022-ben is szintén nagy eséllyel pályázott erre a címre.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés