ACNEWS

Nagyon Forró: Erotika és csókok a Nagy Ő-ben!

Tóth Dávidnak igazán jó dolga van a párkereső showban.

Hirdetés
Ad image

Tóth Dávidnak igazán jó dolga van a párkereső showban.

Vitákból, féltékenykedésekből és intim pillanatokból nem volt hiány a TV2 A Nagy Ő hetedik adásában. A lányok erotikus show-ja meghozta a kívánt hatást Tóth Dávidnál!

A hetedik adás izgalmasan kezdődött Tóth Dávid számára, aki elsőként Evelinnel indult el egy privát randira, hogy tisztázzák nézeteltéréseiket. A randevú azonban nem úgy sikerült, mint ahogyan azt elképzelték, hovatovább, mintha egyre jobban elmélyült volna a kettejük közötti szakadék.

A nap további része már kellemesebben telt A Nagy Ő számára, Dávidot ugyanis egy erotikus showval lepték meg a villa lányai. Először egy szexi tánccal csigázták fel, majd szexi történeteikkel forrósították fel a hangulatot a Dávid szívéért versenyben maradt hölgyek.

Az este azonban nem volt vitáktól mentes, Fanni számonkérte Dávidot Laurával való bimbózó kapcsolatáról. Dávid őszintesége után azonban elmérgesedett a viszony Fanni és közte, a lány ugyanis megsértődött A Nagy Ő cenzúrázatlan kijelentésén.

A szerelmet kereső kajakos mindezek után próbálta menteni a menthetőt és egy romantikus helikopteres-csokievős randi keretében szerette volna rendezni viszonyait Fannival. 

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés