ACNEWS

2024. September 22.   |   Móric napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Nem élte túl a plasztikai műtétjét a kétgyermekes édesanya

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Csupán 38 éves volt az az édesanya, aki gyanútlanul Törökországig utazott, hogy három plasztikai műtétet végezzenek el rajta.
Hirdetés
Ad image

Túl nagy árat fizetett a brit Kaydell Brown a fenékplasztikáért, a hasplasztikaért és mellműtétért, ugyanis a beavatkozások tragédiával végződtek. Kaydell két fia most 12 és 16 évesek. Őket az édesapjuk neveli majd fel – írta a Mirror. De miért kellett meghalnia egy rutinszerűnek mondott beavatkozás közben?

Kaydell nem sokkal 38. születésnapja után Isztambulba repült a műtétek miatt, ahová a testvére, Leanne is elkísérte. Ő arról mesélt, hogy a beavatkozások sokat jelentettek Kaydellnek.

„Eltörte a bokáját, majd a lábadozás alatt elkezdett hízni, miközben fájdalmai voltak. Az önbizalmát akarta helyreállítani ezzel. Nagyon izgatott volt” – mondta Leanne. Az önbizalomnövelőnek tervezett utazás azonban tragédiával végződött. Leanne szerint dupla annyi időt volt a műtőben a testvére, mint azt alapból tervezték.Az orvosok végül közölték vele, hogy a műtőasztalon Kaydell meghalt. Leanne hiába kérte, nem nézhette meg testvére holttestét.

Másnap a nő könnyek között ment a repülőtérre, hogy hazautazzon. Kaydell holttestét három nappal később visszaszállították az Egyesült Királyságba, bár kiderült, hogy szívének egy része hiányzott. Egy angol patológus megvizsgálta a holttestet, pénteken megkezdték a haláleset kivizsgálását. A ripost azt írja, hogy a feltételezések szerint egy tüdőér záródhatott el a műtét során.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés