ACNEWS

Nem hiszi el, mit művel Bódi Sylvi a barátnőjével

60 és 250 ezer forint között vannak a szolgáltatásaik.

Hirdetés
Ad image

60 és 250 ezer forint között vannak a szolgáltatásaik.

Már egy ideje az Acnews beszámolt arról, hogy Bódi Sylvi a szörfdeszkát talicskára cserélte. Most viszont magasabb szintre emelte a természet iránti elkötelezettségét.

A modell bejelentette, hogy a barátnőjével közös vállalkozást indított el, melynek keretein belül bárki a veteményesét hajlandóak megcsinálni.

„Konyhakerttervező és -kivitelező vállalkozásba kezdünk az egyik biokertész barátnőmmel. Szeretnénk átadni a tudásunkat, hogy mások is örömüket leljék a kertészkedésben. (…)Láttuk azt, hogy ennek a világnak szüksége van arra, hogy a benne élő emberek visszanyúljanak a gyökereikhez, leporolják és elővegyék a polcról a nagyik tanításait és bölcsességét mindarról, hogyan bánjunk a talajjal, hogyan termesszünk benne magunknak és a családunknak vegyszermentes növényeket és állítsunk elő belőlük egészséges élelmiszereket” – számolt be a nagy hírről a modell.

 

 

A vállalkozáshoz természetesen egy weboldalt is készítettek, innen derült ki, hogy több fajta csomagot is lehet kérni, az árak pedig nettó 60 és 250 ezer forint között mozognak.

Sylvi korábban elárulta lapunknak, hogy elvégezte az Aranykalászos gazda képzést, hiszen egészen gyermekkora óta közel áll hozzá a növénytermesztés.

„Soha nem állt távol tőlem a termelés, kislány koromban a nagypapámnál sokszor segédkeztem. Ott tanultam az alapokat. Fantasztikus látni, hogy egy kis magból mi tud kinőni. Szeretem a föld közelségét, a természetet. Szerintem mindenki megérdemelné, hogy a saját kis világát ki tudja alakítani. Ha majd lesznek gyerekeim, őket is ebben a természetben tudnám elképzelni. Hogy a mezőn futkároznak a nyulak között a friss levegőn és boldogok, de arról is szoktam fantáziálni, hogy egyszerű körülmények között, egy tengerparton eregetnek papírsárkányt” – mondta korábban az AcNewsnak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés