ACNEWS

„Nem oltattam be magam, nem akartam felvenni a vakcinát” – Koronavírusos lett Pál Éva

Az énekesnő csúnyán köhög, legutóbbi hivatalos megjelenésén lett rosszul, azóta otthon pihen.

Hirdetés
Ad image

Az énekesnő csúnyán köhög, legutóbbi hivatalos megjelenésén lett rosszul, azóta otthon pihen.

Pál Évát sem kímélte a koronavírus. A Neoton Família egykori sztárja ugyanis a közösségi oldalán írta ki, hogy ő is megfertőződött a betegséggel. Az énekesnő az AcNews-nak mesélt arról, szerinte hogyan kaphatta el a Covid-19-et.

„Másfél hete, szombaton volt egy fellépésem, ahol többen használtunk egy mikrofont, amihez nem volt külön szivacs a tetejére. Szerintem ott kaphattam el. A következő héten kezdtem furán érezni magam, majd egy pénteki hivatalos megjelenésemen lettem rosszul. Forgott velem a világ, azt hittem elájulok. Mondták is nekem; ’Évi! Te falfehér vagy!’ Hívtam az orvost, majd elmentem egy tesztre, ami pozitív lett” – mesélte az énekesnő, aki a fiával együtt karanténba vonult. Éva mostanában nem csak a zenélésben, de a politikai életben is aktív, ugyanis az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) színeiben indul a 2022-es országgyűlési választásokon. Az énekesnő tünetei enyhék, de mint kiderült, ez nem a koronavírus-elleni oltásnak, sokkal inkább a szerencsének köszönhető.

„Nem oltattam be magam, nem akartam felvenni a vakcinát. A fiam kapott két oltást, az első után a bal heréje gyulladt be, a második után egy daganata lett szintén arrafelé, ami azóta eltűnt. Csúnyán köhögök és a gyomrom nem a legjobb, rendszeresen van hányingerem. A következő hetekre a fellépéseimet és a hivatalos megjelenéseimet le kellett mondanom, mivel a hangom most olyan, mint egy mutáló tinifiúnak. Szerencsére az emberek, a rajongók nagyon kedvesek, már többen jelezték a piacról, hogy szívesen segítnek nekem bevásárolni, hiszen a fiammal most karanténba kell maradnunk még egy ideig. Remélem, decemberen visszatérhetek a feladataimhoz és pár fellépést is el tudok vállalni” – fűzte hozzá az énekesnő.  

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés