ACNEWS

Népharag zúdult a kutyaként élő japán férfire -VIDEÓ

Fotó: YouTube
Fotó: YouTube
5,5 millió forintot fizetett a férfi jelmezéért, hogy kutyaként élhessen. Az emberek azonban korántsem értékelték az ötletet.
Hirdetés
Ad image

Egy japán férfi 12 ezer fontot (körülbelül 5,5 millió forintot) költött el egy kutya jelmezre, hogy úgy élhesse az életét, Toco néven. A férfi bizarr életmódját azonban nem fogadta se az internet népe, se a lakosság kitörő örömmel. A legtöbben Legutóbb egy német csatorna osztott meg róla egy felvételt, ahol a riporterlány meg is sétáltathatta Tocót.

A jelenet láttán kirázza az embert a hideg. A gyerekek és a felnőttek nem tudják, hogyan reagáljanak Tocóra. A férfi ugyanis szereti, ha simogatják, vagy a hasát vakarják. És a gyerekektől is ezt kéri. Ahogyan bármelyik kutya. Aki a drága és elképesztően élethűre sikeredett kosztümje ellenére is úgy néz ki, mint egy jelmezbe öltözött ember. Amin az se segít, hogy a „bundájának” a végtagjai rövidebbek, mint benne lévő keze és lába, így még nehézkesebben és esetlenebbül jár. A műsorvezetőnő ennek ellenére még meg is simogatja a szőrmókot, ami trükköket mutat be és integet, sőt a hölgy még kérdéseket is feltett Tocónak. Aki a DailyStar információi szerint nem valamilyen szexuális perverzió miatt viseli a jelmezt.

Az emberek szemmel láthatóan nem tudják hová tenni a kutyabőrben élő férfit. „Ennek az embernek a pszichológusát egy pszichológushoz kellene küldeni.” – jelentette ki az egyik kommentelő. Mások arra próbáltak rájönni, hogy mit is látnak. „A szemei olyan halottak, mint a lelkem.” – szólalt meg egy harmadik hozzászóló. „Hirtelen már nem is érzem olyan furcsának, hogy lábfétisem van.” – hangzott el a következő hozzászólás. Sokan jelezték, hogy bármit is csinál, nem lesz kutya, azt pedig kifejezetten betegesnek tartották a kommentelők, hogy a férfi a jelmez alatt öltönyt hord. Amikor kibújuk belőle, újra hétköznapivá válik.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés