ACNEWS

2024. July 21.   |   Dániel, Daniella napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Nocsak, Varga Judit asztalos lett  

Egyszerűen látni-tapintani akarja már a munkája eredményét. És ebben az új szakmában lát is rá esélyt a volt igazságügyi miniszter.
Hirdetés
Ad image

Varga Judit és párja, Windisch László, az Állami Számvevőszék elnöke Picidae Famíves Kft. néven asztaloscéget hozott létre június 21-én. A cég főtevékenységének az „egyéb bútor gyártása” opciót jelölték meg, 5 millió forintos jegyzett tőkével indították útjának. Székhelynek Windisch címét jegyezték be, az ügyvezető viszont Varga Judit. A Picidae a harkályfélék latin megfelelője – írja a Telex.

Windischnek 2020 óta van asztalos végzettsége, Varga nemrég iratkozott be egy képzésre. A volt igazságügyi miniszter erről már egy korábbi interjújában beszélt: „Ha ez az egész őrület, ami itt most zajlik, engedi azt a szabad szellemi kapacitást nekem, hogy tudjak most már tényleg a fafajtákkal foglalkozni […], akkor fogok kapni, ha jól csinálom, egy középfokú szakmai képesítést. Szeretném komolyan venni ezt a dolgot” – mondta. Hozzátette, meglátja, mire megy majd ezzel, de sok ismerőse ment végig egy sikeres pályán úgy, hogy előtte fehérgalléros munkát végzett és aztán azt mondta, hogy elég volt abból, hogy nincs eredménye annak, amit csinál. „Szeretném látni, hogy mi az az eredmény, amin dolgoztam, és talán ezt az eredményt meg fogom kapni.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés