ACNEWS

Ő lett az Egyesült Királyság leghülyébb bűnözője

Illusztráció Fotó: Shutterstock
Illusztráció Fotó: Shutterstock
A 25 éves férfi igazi idiótát csinált magából, miután nagy értékben lopott szerszámokat egy boltból. Másfél év börtönre ítélték.
Hirdetés
Ad image

Elnyerte az „az Egyesült Királyság leghülyébb bűnözője címét” a 25 éves Callum Louis Ellerby. A férfi ugyanis 3130 font (kb.másfél millió forint) értékű szerszámokat lopott el egy éjszaka alatt a kiszemelt yorki építkezési telephelyről. Másnap reggel azonban elment ugyanoda, felkereste a vállalkozót, hogy túladjon a portékáján. Persze egyből hívták a rendőrséget, majd az otthonában letartóztatták.

De ez még semmi. Az enyves kezű Ellerby két nappal korábban öt bolti lopásért és rongálásért felfüggesztett börtönbüntetést kapott – írja a DailyStar.

A bíróságon Ellerby bűnösnek vallotta magát betörésben, de azt már tagadta, hogy el akarta adni a lopott árut. Simon Hickey bíró 18 hónapos börtönbüntetést szabott ki rá, és azt mondta neki: „Nem hiszem, hogy megvan az a képessége, hogy a törvény jó oldalán maradjon. A megfelelő büntetés csakis az azonnali elzárás lehet. Ön egyértelműen veszélyt jelent a közösségre és borzalmasan rosszul teljesíti a bírósági végzéseket.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés