ACNEWS

2024. September 17.   |   Zsófia napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Öngyilkos nőt mentett meg Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi / Fotó: Shutterstock
Jon Bon Jovi / Fotó: Shutterstock
A világsztár megszakította egy nashville-i klip forgatását, hogy sikeresen meggyőzzön egy életunt nőt: ne ugorjon a halálba.
Hirdetés
Ad image

A nashville-i rendőrség tájékoztatása szerint az eset kedd este történt. Bon Jovi éppen a John Seigenthaler gyalogos hídon akart elindulni, amikor meglátta a nőt a híd korlátján.

A rendőrség által közzétett biztonsági felvételen látható, ahogy Bon Jovi és kíséretének egyik tagja könyörög az öngyilkos nőnek, hogy lépjen hátrébb a híd szélétől, majd látható, ahogy a hős sztár kihajol, megragadja az öngyilkos nőt, és társa segítségével átemeli a korláton. Majd szorosan átöleli a nőt.

A nashville-i rendőrfőnök, John Drake közleményben üdvözölte a „Living on a Prayer” énekesének tettét: „Mindannyiunknak segítenünk kell, hogy mások is biztonságban legyenek körülöttünk”.

A nashville-i rendőrség később egy Facebook-bejegyzésben hozzátette: „Dicséret Jon Bon Jovinak és csapatának, amiért kedd este segítettek egy nashville-i nőnek a Seigenthaler gyalogos hídon. Meggyőzte a nőt, hogy ne ugorjon a Cumberland folyóba, és biztonságba húzta a peremtől!”.

A nő hősies megmentését bemutató biztonsági felvételt a rendőrség megosztotta a YouTube-on, de a közösségi médiaszolgáltatás a szabályzat megsértése miatt eltávolította. Máshol azonban még fellelhető a felvétel:

via

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés