ACNEWS

Öreg autócsodák parádéztak a balatonfüredi parton

Fotó: AcNews
Fotó: AcNews
Akit csak egyszer is megérintett a múltidéző, klasszikus autók varázsa, azt soha többet nem engedi el, élete végéig fogva tartja.
Hirdetés
Ad image

Rendre fantasztikus és sokszínű társaság gyűlik össze a magyar Concours d’Elegance-on. Amelyet a Comói-tónál lévő Concorso d’Eleganza Villa d’Este mintájára rendeznek meg már tizenegyedik éve Balatonfüreden. Idén sem maradtak ki klasszikus amerikai autók vagy az olasz gépek, de a hangsúly ezúttal a francia különlegességeken volt. Számtalan klasszikus ritkaság –  BMW, Mercedes, Alfa Romeo, Lancia Delta – mutatkozott be. Az esemény főtámogatója itthon is a BMW, ezért rendre felbukkantak a legújabb modellek és motorok is Bujtor István szobrával szemben. Az eseményről a player.hu is beszámolt.

Mint írták, az autók már kora reggel a parti sétányon várták a látogatókat, a tulajdonosok pedig autóápolási szerekkel és mikroszálas törlőkendőkkel felfegyverkezve kergették le az utolsó porszemeket is a karosszériáról. Azért, hogy a lehető legszebb formában mutassák meg magukat a veteránok és youngtimerek a balatonfüredi Concours d’Elegance-on.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés