ACNEWS

Óriási a botrány – Visszaadta címét a szépségkirálynő

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Már a lány megkoronázása is óriási felháborodást váltott ki, most akkora botrányba keveredett, hogy megvált a címétől is.
Hirdetés
Ad image

Már a Miss Japán koronázása is sok japánban neheztelést váltott ki. A 26 éves Carolina Shiino ugyan japán, de nem az országban született. Ukrajnában született, ötéves korában költözött Japánba, és ő volt az első európai születésű győztes a Miss Japán versenyen.

A Missekre vonatkozó szabályok azonban szigorúak: 17 és 26 év közöttieknek kell lenniük, japán állampolgároknak, és egyedülállónak. Carolina Shiino mindezen követelményeknek megfelelt, de viszonya volt egy japán orvossal és influencerrel. A férfi pedig még mindig házas.

A viszony nagy port kavart a konzervatív társadalomban. Különösen azért, mert a 26 éves nő utólag azt állította, hogy nem tudott arról, hogy a férfi házas volt – írja a blick.ch.

Ez azonban hazugság, ahogy azt a modellügynöksége most bejelentette. Az ügynöksége, a Free Wave azt mondta, hogy a szóban forgó orvos kezdetben azt állította, hogy egyedülálló, de Shiino még akkor is folytatta a kapcsolatot, amikor megtudta, hogy a férfi házas. Shiino és az ügynökség közötti szerződést mostanra felbontották.

Maga Shiino pedig azt írja, hogy a leleplezés után eleinte túlságosan megijedt és összezavarodott ahhoz, hogy elmondja az igazat. Az Instagramon osztotta meg: „Őszintén sajnálom, hogy ennyi bajt okoztam, és hogy elárultam azokat, akik támogattak”.

Mostanra önként visszaadta a címét. A szervező bejelentette, hogy a Miss Japán pozíciója idén betöltetlen marad.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés