ACNEWS

Orosz férfi gyújtotta fel a magyar hajléktalant Grazban

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Szombat este Grazban felgyújtottak egy hajléktalan férfit. A szökésben lévő gyanúsítottat végül letartóztatták. A 65 éves orosz szintén hajléktalanként élt.
Hirdetés
Ad image

Nagy volt a megdöbbenés Grazban szombaton: a szemtanúk egy 40-50 év körüli 170 centiméter magas férfit láttak, aki egy világos színű kannával a kezében távozott a Lendplatzon lévő egyik üzlet bejáratától. Ezután fedezték fel, hogy szóban forgó bejárati részen tűz ütött ki. Amikor a járókelők közelebbről megnézték, rájöttek, hogy egy másik férfi lángol. Valószínűleg a bolt előtt aludt. Az áldozat, mint kiderült, egy 52 éves magyar állampolgár, aki a hajléktalanok világához tartozik. A férfi súlyos égési sérüléseket szenvedett, a mentőszolgálat a grazi regionális kórházba szállította. A kezelőorvosok szerint a férfi életveszélyes állapotban van – írja a krone.at.

A később elfogott gyanúsított, egy 65 éves orosz nem tett beismerő vallomást, de arra emlékszik, hogy aznap este tüzet gyújtott. Ő is hajléktalannak tűnt, és azt mondta, hogy „baleset volt”. A grazi jakomini börtönbe szállították.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés