ACNEWS

Orvosi csoda: Agárdi Szilvia újra láthat

Felcsillant a remény Agárdi Szilvia előtt,  hogy visszakaphatja másfél éve teljesen elvesztett látását.

Hirdetés
Ad image

Felcsillant a remény Agárdi Szilvia előtt,  hogy visszakaphatja másfél éve teljesen elvesztett látását.

Az énekes, modell sorstársán sikeres műtétet hajtottak végre, ő azóta már visszakapta a látását. Szilvit is reménykedik benne, hogy vele is megtörténhet a csoda.

„Nemrég kezdeményeztem egy nagyobb orvosi kivizsgálást. Ez egy nagyon hosszadalmas procedúra lesz, de szeretném bevállalni, hiszen a szemem világa a tét. Egy pupillatágítóval fogják hosszú órákra, lehet, hogy fél napra kitágítani a szemem. Orvosi könnyel csepegtetnek folyamatosan a szemembe, hogy ki ne száradjon. Ez szörnyen hosszú, de igazából én semmit sem érzek majd belőle” – vallotta be a Borsnak, és hozzátette, hogy fizikálisan ugyan nem, de mentálisan nagy megterhelés lesz ez számára.

„Óriási a tét, hiszen az első vizsgálaton múlik, vajon tudjuk-e folytatni a beavatkozást. Az első alkalommal ugyanis fény derül arra, hogy van-e értelme tovább dolgozni, vagy már menthetetlen az állapotom.”

Agárdi Szilvi koraszülöttként jött a világra, látása nem tudott megfelelően kifejlődni. Bal szemének teljes vaksága mellett a jobbon volt 9 százalékos látásmaradványa, de 2021 tavaszán azt is elvesztette -írta a napilap.

„Hirtelen, a semmiből jött a drasztikus romlás. Egyik napról a másikra a látásom kilenc százalékról négyre romlott, ami borzalmas trauma volt. Folyamatosan fájt a fejem, szédültem és be is lázasodtam. Emiatt bekerültem a neurológiára, mert az orvosok komolyabb bajra gyanakodtak a tünetek miatt”

Most Szilvi mégis reménykedhet, hogy egyszer láthatja majd babáját, akire vágyna. Szerelmével, Gergőkével, aki mindenben segít neki, igyekeznek a legteljesebb életet élni így is, amíg a helyzet meg nem változik.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés