ACNEWS

Összeomlott Alex apukája: „Minden nap kimegyek a fiam sírjához”

Juhász Norbert három és fél éve gyászolja a kisfiát Fotó: Juhász Norbert/Facebook
Juhász Norbert három és fél éve gyászolja a kisfiát Fotó: Juhász Norbert/Facebook
Pár nap múlva ünnepelné ötödik születésnapját az a kisfiú, akit az édesanyja Olaszországban brutális kegyetlenséggel megölt.
Hirdetés
Ad image

„Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék a kisfiamra. Minden délutánon kimegyek a sírjához. Miközben rá emlékezem, arra gondolok, hogy szegénykém nem tehetett semmiről. És ma sem hiszem el, hogy megtörtént vele ez a tragédia” mesélte az AcNews-nak Juhász Norbert, a tragikus sorsú Alex édesapja. Mint ismert, a kisfiú édesanyja 2021. októberében Olaszországban brutális kegyetlenséggel megölte Norberttel közös kisfiukat, akinek vérben úszó holttestét felrakta egy szupermarketben a pelenkázóra és lefotózta. A felvételt elküldte az egyik rokonának, aki továbbította azt a Budapesten élő Juhász Norbertnek.

„A tragédia előtt számtalanszor kértem én is, és a háziorvosunk is a gyámhatóságot, a gyermekjóléti munkatársakat, hogy segítsenek, mert az anya veszélyes a kisfiamra. De hiába. Pedig, ha akkor segítenek, Alex még ma is élne – vélte Norbert. – Amikor megtörtént a tragédia, ugyanők el akartak jönni a temetésre, hogy koszorút és virágot helyezzenek el Alex sírjára. Nem engedtem nekik. Nem akartam ott látni azokat, akiknek bármilyen módon közük volt a kisfiam halálához.”

A gyermekgyilkos B. Katalint első fokon 20 év börtönbüntetésre ítélte a peruggiai bíróság. Miután a magyar nő fellebbezett, a minap másodfokon 4 évvel csökkentették a börtönbüntetését. A bíró szerint nem bizonyítható, hogy előre kitervelte az anya a gyilkosságot. Viszont elrendelte B. Katalin 3 évig tartó kényszergyógykezelését. A gyászoló apa nem állt le. Ügyvédet fogadott, és feljelentést tett többek között az ügyben mulasztást elkövető gyámhatóság ellen.

„A hír igaz, az ügyben kiskorú elhelyezése megváltoztatásának vétsége miatt nyomozás indult a Budapesti Rendőr-főkapitányságon – válaszolta az AcNews kérdésére dr. Pikali Petra ügyvéd, Juhász Norbert jogi képviselője.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés