ACNEWS

Összeomlott Krausz Gábor, magához vette a kislányát

Tóth Gabinak csak Tóth Gabi nyújthat segítő kezet Fotó: TV2
Tóth Gabinak csak Tóth Gabi nyújthat segítő kezet Fotó: TV2
A sztárséf nem akarja, hogy kislánya, a hároméves Hannaróza tanúja legyen az édesanyja és új párja románcának.
Hirdetés
Ad image

Továbbgyűrűzik Tóth Gabi és Krausz Gábor szappanoperája. Miközben az énekesnő és új szerelme már a hitvesi ágyban alszik el, Krausz Gábor merészet lépett. Magához vette kislányát, Hannarózát addig, amíg elcsitul a vihar és megnyugszanak a kedélyek.

Mint arról az AcNews beszámolt, elképesztő össztűz zúdult a férjét megcsaló Tóth Gabira. A sztárséf összeomlott az asszony hűtlensége miatt, aki már be is költöztette magához az új pasit a szentendrei luxusházába. Férjének pedig jobb híján egy szerény albérletben kell meghúznia magát a kislányukkal.

Krausz Gábornak csak a kislánya boldogsága számít Fotó: Reddit

A sztárséf egyik ismerőse a Borsnak elárulta: Krausznak csak a kislánya boldogsága a legfontosabb.

„A hétvégén Veresegyházán jártak például, Hannaróza pedig imádja a közös programokat az édesapjával. Úgy gondolom, ebből az őrületből sikerült kihoznia Gábornak a legjobbat” – mondta a lap informátora.

Update:

Miközben az énekesnő és a séf bejelenetette különválását, Tóth Gabi, szintén énekesnő nővére Vera, a hétvégén egybekelt a párjával, Pauli Zoltánnal.

A nagy napot ráadásul abban az otthonban töltötték el, amit Gabi és Gábor nagy gonddal felújított, és a közös életüket tervezték.

„Az esküvőt Vera húgának otthonában tartották az időjárás miatt. Még Gabi férje, Gábor is ott volt a nagy napon, minden nagyon jól alakult.” – mondta egy ismerősük.

A hírt, Pauli Zoltán a vőlegény is megerősítette.

„Valóban összeházasodtunk azon a hétvégén, de egyelőre többet nem szeretnénk elárulni a nagy napról. Idővel majd megosztunk részleteket a nagyközönséggel is” – mondta a Blikknek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés