ACNEWS

2024. September 14.   |   Roxána, Szeréna napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Összeomlott Laár András, elhagyta a családját

Fotó: Laár András/Facebook
Fotó: Laár András/Facebook
A 69 éves énekes összeomlott, 15 év után elköltözött hazulról, otthagyta a feleségét, Katát, elköltözött, hogy egyedül éljen.
Hirdetés
Ad image

Összeomlott Laár András, tizenöt év házasság után otthagyta a nála 22 évvel fiatalabb feleségét a gyerekével, elköltözött hazulról, hogy egyedül élhessen. Ez a harmadik házassága a zenész-humoristának. „Lemondtam a magánéleti zűrzavarokról is – nyilatkozta a KFT zenekar alapítója a kultura.hu-nak. – A közelmúltban elköltöztem a feleségemtől, akivel tizenöt éven át zűrzavarban éltem. Nem egy másik nő miatt jöttem el, és nem is keresek most új párkapcsolatot. Most a békesség irányába megyek, és nagyon jól érzem magam egyedül”– magyarázta Laár András. Azt is elárulta, hogy lemondott az alkoholról, a szaftos húsokról. Ennek köszönhetően másfél hónap alatt több mint 10 kilót fogyott.

Pedig sokáig úgy tűnt, jól kiegészítette egymást András és Kata. Mind a kettőjüket komolyan foglalkoztatták a lélek rejtelmei, az asztrológia, és a spiritualítás. Többször adtak közös koncerteket és indítottak saját YouTube-műsort a témában. Az eddig megingathatatlannak tűnő szövetségük azonban hirtelen véget ért. A 69 éves zenész tehát új életet kezdett, és úgy tűnik, hogy egyáltalán nem bánja a dolgot. Válóperre készül, bár a családi házat hátra hagyta a feleségének, Katának és a 13 éves fiuknak, Buda Illésnek.

„Kifelé nem mutatták, csak a legközelebbi barátok és családtagok tudták, hogy egy ideje komoly problémákkal küzdenek. Ami mind a kettőjüket megviselte lelkileg. Mindig is nagyon hevesen éltek. Mostanra pedig ez felőrölte őket – közölte a Blikk informátora. Aki szerint mind a kettőjükben dúlnak az indulatok, a válás is szóba került közöttük. Úgy tűnik, már nincs visszaút.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés