ACNEWS

2024. September 18.   |   Diána napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Összeomlott Lovas Rozi, mentő rohant vele a kórházba

Fotó: RTL
Fotó: RTL
Rozival mentő száguldott a János kórházba, mint mondta, nem lehet hónapokon keresztül büntetlenül napi 15-17 órát dolgozni.
Hirdetés
Ad image

Összeomlott Lovas Rozi. Mentő rohant kórházba a legnépszerűbb magyar színésznővel, aki napi 15 órákat dolgozott. A kimerültség akkor tört rá, amikor épp a Árvák című darabot próbálták – írta az Adom a napom című műsort idézve a story.hu. Rozi elismerte: a kimerültség, a két film egyidejű forgatása és a nagymarosi házépítéssel járó stressz valószínűleg egy pánikrohamhoz vezetett tavasszal. Legalábbis a tünetek erre utalnak.

„Összeomlottam, ledobta az agyam, a testem, a pszichém az ékszíjat. Azt gondoltam, ez a kedvenc darabom, a leginkább biztonságos közegem. De ott történt meg a nem múló rosszullét” – magyarázta a lapnak Rozi.

Bár kollégája, Molnár Áron próbálta rábeszélni, hogy mondják le az előadást, Rozi először nem akarta elfogadni a helyzet súlyosságát. „Azt hittem, csak múló rosszullét, de végül mentőt kellett hívni, és a János kórházba vittek. Nem lehet büntetlenül napi 15-17 órát dolgozni hónapokig. Valószínűleg ez egy pánikroham volt, és nem is akkor, amikor igazán indokolt lett volna, bár akkoriban bármikor megtörténhetett volna” – vélte Rozi, aki most arra törekszik, hogy jobban odafigyeljen a saját mentális és fizikai egészségére, és megtalálja az egyensúlyt a munka és a magánélet között.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés