ACNEWS

2024. September 17.   |   Zsófia napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Összeomlott Sípos Peti: megölt a hőség egy embert a koncertjén

Sipos Péter / Fotó: RTL
Sipos Péter / Fotó: RTL
Hiába hívtak mentőt a legendás zenész koncertjére, az egyik rajongó olyan rosszul lett a hőségtől, hogy már nem tudták megmenteni.
Hirdetés
Ad image

Összeomlott Sípos Peti Iregszemcsén, amikor kiderült: meghalt egy néző a koncertje közben, a hőség ölte meg. A zenész a Triász nevű zenekarával lépett fel a falunapon, ahol elájult egy férfi a tömegben. Bár gyorsan kivitték a nézőtérről, nem tudták ellátni. Ugyanis a Blikk információi szerint nem volt mentőautó az eseményen. A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. Sipos Petit is nagyon megrendítette a tragédia. “Nagyon sajnáljuk a történteket” – mondta el a lapnak szűkszavúan Sipos Péter, akit hallhatóan megrendített a tragédia.

Korábban Azariah komáromi koncertjén is tragédia történt. Ott egy 55 éves férfi halt meg, aki az unokáival volt a rendezvényen. A tragikus sorsú nagypapa szívrohamot kapott. Bár a tűzoltók, a rendőrök és a biztonsági cég emberei csaknem 40 percig felváltva küzdöttek a férfi életéért, nem tudták megmenteni. A tragédia Azahriah-t is nagyon megviselte. “Felelősnek érzem magam” – reagált akkor a történtekre a közösségi oldalán a zenész. Aki felajánlotta az elhunyt férfi családjának a komáromi koncert rá eső bevételének egy részét.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés