ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Összeomlott Szabó Zsófi, öngyilkos akart lenni az ötéves Milán

Fotó: TV2
Fotó: TV2
A hányatott sorsú kisgyerek ötévesen öngyilkos akart lenni az intézetben, rajta és testvérein segített az Újratervezés műsora.
Hirdetés
Ad image

Összeomlott és sírva fakadt Szabó Zsófi, az Újratervezés műsorvezetője, mikor kiderült, hogy Milán, a műsorban szereplő kisfiú ötévesen öngyilkos akart lenni az intézetben. Zsófi, Stohl András és Csuti ezúttal is nehéz körülmények között élő családot vettek szárnyaik alá – írta a tények. A Szabó családban a nagyszülők nevelik a négy kisgyereket azóta, hogy az édesanyjuk, Tünde lánya lemondott róluk.

A gyermekvédelem kimenekítette őket a szüleiktől. Azonban a nevelőintézetben eltöltött több mint 7 hónap alatt zárkózottak és depressziósak lettek a gyerekek. Mire a nagyszüleiknek sikerült magukhoz venniük őket, szörnyű lelki állapotban volt a négy unoka. Egyikük mindössze 5 évesen öngyilkos akart lenni a nevelőotthonban.

Szabó Zsófi többször elsírta magát a család szomorú történetét hallgatva. “Nagyon nehezen tudtam végighallgatni, amit Tünde mondott. És nagyon nehéz belegondolni, hogy miken mehettek keresztül ezek a gyerekek” – mondta zokogva a kamerák előtt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés