ACNEWS

Pánik a visegrádi luxushotelben: leégett a negyedik emelet

Kiégett a negyedik emelet, ki kellett menteni a vendégeket Fotó: Hotel Silvánus/Facebook
Kiégett a negyedik emelet, ki kellett menteni a vendégeket Fotó: Hotel Silvánus/Facebook
Ki kellett menteni a visegrádi Hotel Silvánus pánikba esett vendégeit, mert teljes terjedelmében lángolt a negyedik szint.
Hirdetés
Ad image

A legmagasabb fokú riasztást rendelte el a Katasztrófavédelem a visegrádi szállodatűzhöz. Jelenleg a szakemberek 14 vízsugárral oltják a lángokat a teljes negyedik emeletet, a tűz a tetőt is áttörte. A hotel üzemeltetője a Facebook oldalán kiadott egy rövid közleményt, melyben az alábbiakat írják. „Kedves Vendégeink! Sajnálattal jelentjük be, hogy szállodánk 4. – legfelső emelete a délelőtt során kigyulladt. Szerencsére a szállodában tartózkodó vendégeket és személyzetet sikerült biztonságban evakuálnunk! Hálásan köszönjük a telefonos, e-mailes megkereséseket arról, hogy mellettünk állnak a bajban is! A továbbiakról hamarosan tájékoztatjuk Önöket!”

A magyar celebek is előszeretettel látogatják az átlagember számára megfizethetetlen luxusszállodát. Tóth Gabi és párja négy napja jelentkezett be a közösségi oldalán a Hotel Silvanusból, de szerencséjükre csak egyetlen napra érkeztek a visegrádi szállodába. A tűz hírére pár óra alatt több száz együttérző hozzászólás érkezett a hotel Facebook oldalára. Andrea ezt írta: „Annyira sajnáljuk. Csodálatos hetet töltöttünk ott. Kitartást, erőt kívánunk a teljes csapatnak!” Attila is üzent: „Nagyon sajnálom!!!Visszatérő vendégek vagyunk több mint 25 éve. Remélem hamarosan újra fogad vendégeket! Gyors sikeres újjáépítést kívánok!!!”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés