ACNEWS

2024. October 05.   |   Aurél napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Pánik Berlinben: merénylet a prostinegyedben

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock
Csütörtök hajnali egy körül lövéseket adtak le a német főváros utcáin. Egy ember meghalt, kettő megsérült a merénylet során.
Hirdetés
Ad image

Berlin Schöneberg kerületében hajnali egy óra körül lövéseket adtak le. A mentők és a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol egy 42 éves férfit holtan találtak, míg két másik ember megsérült. A Portfolio a Bild-re hivatkozva arról számolt be, hogy a lövéseket egy piros BMW-ből adták le, az áldozat pedig egy török férfi. Az úr éppen egy 44 éves, szintén török nemzetiségű barátjával tartózkodott az utcán, amikor rájuk lőttek. Utóbbi szintén megsérült.

A másik sérült azonban valószínűleg csak rosszkor volt rossz helyen. A 42 éves brazil férfin, aki arra biciklizett, az utcán kellett sürgősségi műtétet végrehajtani. Az elkövető vagy elkövetők elmenekültek. Maga a merénylet egyébként a Potsdamer Straße és a Bülowstraße kereszteződésénél történt, ami Berlin vöröslámpás negyedének a része.

„Mindannyian tudjuk, hogy a prostitúciót űzik ezen a környéken, és hogy ez a szervezett bűnözés egyik jövedelmező területe, az utcai hatalomról, befolyásról, vagyoni követelésekről és sok pénzről szól.” – mondta Benjamin Jendro, a berlini rendőrszakszervezet szóvivője.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés