ACNEWS

Patkányinvázió Angyalföldön, varjakkal harcolnak az óriási rágcsálók

Mámorító érzés kerítette hatalmába a marihuánát zabáló rágcsálókat/ Fotó: Pixabay
Mámorító érzés kerítette hatalmába a marihuánát zabáló rágcsálókat/ Fotó: Pixabay
Rettegnek Budapesten a XIII. kerületben élők a lakóházak, boltok környékén nyüzsgő hatalmas patkányok miatt.
Hirdetés
Ad image

Angyalföldön patkányinváziót emlegetnek a helyiek, ami szerintük már az egész kerületet érinti. Vannak, akik szerint eddig is voltak, és ezután is lesznek patkányok. De amiben mindenki egyetért: senki sem szívesen közelíti meg a hatalmas termetűre nőtt rágcsálókat. 

„Hát akkora patkányt láttam, hogy fel tudtam volna ülni a hátára! A hatalmas rágcsáló a Radnóti Miklós utcában rohangált és nézelődött kedvére, vigyázzon mindenki!”  – idézte a Metropol az egyik helyi Facebook csoportban tett figyelmeztetést. „A Béke téren is rohangálnak a lottózónál… Azért nem szívesen mennék közel hozzá, mert láttam korábban, hogy egy hatalmas varjúnak is nekiugrott egy megtermett patkány. Nem tudom, hogy mi lett a harc vége, de attól tartok, hogy nem a madár győzött, pedig annak óriási éles csőre van, de ezek az angyalföldi patkányok nem ismernek félelmet…” – tette hozzá egy másik kommentelő. Az egyik lakó szerint amikor javították az udvar betonburkolatát, mondták a munkások, hogy valóságos patkányjáratokra bukkantak a földben.

A lap szerint a Katona József-Balzac utca-Radnóti Miklós utca környékén csak az elmúlt hónapban több mint harminc patkányészlelést jelentettek. Van olyan FB olvasó, aki ezt viccesen fogta fel. Ezt írta: „Nyugalom! Az nem patkány volt, hanem a csivavám…” „Semmi baj, az csak az exem volt. Épp boltba ment…” – tette hozzá egy másik.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés