ACNEWS

Peller Mariann: Az élet csodálatosan nehéz

Az RTL Klub Reggelijének állandó arca, emellett a Sláger FM-en és a YouTube-on is sikerre vitt két műsort, ami a nagyközönség által nehezen befogadható(nak hitt) témába, a spiritualizmus mélységébe kalauzolja az érdeklődőket. Könyvet ír, gyermeket nevel, és igyekszik mélyebb és mélyebb szinteken tapasztalni az életet. A mostanit, az előzőt, a mindenkorit. Peller Mariannal beszélgettünk, kicsit másképp.

Hirdetés
Ad image

Az RTL Klub Reggelijének állandó arca, emellett a Sláger FM-en és a YouTube-on is sikerre vitt két műsort, ami a nagyközönség által nehezen befogadható(nak hitt) témába, a spiritualizmus mélységébe kalauzolja az érdeklődőket. Könyvet ír, gyermeket nevel, és igyekszik mélyebb és mélyebb szinteken tapasztalni az életet. A mostanit, az előzőt, a mindenkorit. Peller Mariannal beszélgettünk, kicsit másképp.

– Hogyan, s mikor kezdtél el érdeklődni a spiritualizmus, illetve a keleti filozófiák iránt?

– Keresztény-katolikus családból származom, a szüleim ugyan nem voltak templomba járók, ellenben láttam, hogy a nagymamám imádkozik és a kíváncsiság által vezérelve kilenc évesen kértem a szüleimet, hogy hadd járjak hittanra. Egyszerűen misztikusnak, izgalmasnak találtam, hogy nem fizikai testben lévő lényektől, energiáktól lehet segítséget, iránymutatást kérni. Egy csodálatos oktatónk volt, Béla bácsi, aki nagyon pozitív és mély nyomot hagyott bennem, és az osztálytársaimban egyaránt. Így lettem elsőáldozó és bérmálkozó. Aztán szép fokozatosan nyílt a világ… 21 évesen, másodjára felvételiztem a Színház- és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorvezető szakára. Harmadikos voltam, amikor Vitray tanárúrnak kellett vizsgafilmet csinálni, ekkor Erdélyi Tímea volt a szobatársam, ő ajánlott egy nőt, aki kommunikált az angyalokkal. Na, az ott olyan volt, mintha felrobbantották volna azt a kis burkomat; amiben addig éltem hirtelen hatalmasra tágult. Igazából akkor indultam el igazán ezen az úton.

– Gondolom innen pedig hajtott a kíváncsiság, vitt a lelked.

 Így van. 27 éves voltam, amikor megtanultam a spirituális válasz technikát, aminek folyamán a felsőbb énünkkel vesszük fel a kapcsolatot. Finommotorikus mozgásokon keresztül, táblázatok segítségével ad választ a felsőbb éned, hogy miben akadtál el, mit érdemes tisztítani, milyen -hozott- programokat futtatunk. Ennek a módszernek az alaptézise, hogy nem egy életünk van. A tudásom folyamatosan bővül, nap, mint nap tapasztalok. Ha befejezem a második könyvem kéziratát, akkor keresni fogok valamit, ami tovább bővíti a tudásom. Alapvetően a tapasztalás mélyít, ezek tanítanak, irányt mutatnak. A nehéz helyzetek szilárdítják mindannyiunk személyiségét. Az élet csodálatosan nehéz és arra való, hogy tanítson minket. Akkor az igazán jó, amikor a legnehezebb pillanatokban is képesek vagyunk azt érezni, hogy az adott szituáció a fejlődésünket szolgálja. Tudod, van, amikor nem vagy hajlandó elfogadni a veled történteket, amikor egy kifejezetten rossz dolgot kell megélned. Ilyenkor a magyarázat nem ebben az életedben van. Azt gondolom, hogy a sorsunkban a legtöbb lecke nem vidám, hanem nehéz. Sajnos nem üdülni születtünk le a Földre, hanem felvérteződni. Ám azt mondják a nagy tanítók, hogy a 7-8-9. élet lehet az, a ciklikusan ismétlődő életkörökben, amely kicsit lazítóbb, könnyedebb, de a Föld az egyik legdurvább tanulópálya, pláne egóval „megáldva”. Egy biztos: itt lehet a leggyorsabban fejlődni.

– Jól tudom, hogy épp készülőben van a Végtelen kísértés című könyved folytatása?

– Igen, év végén jelenik meg a második könyvem, ami valóban folytatás, de két önálló storyt dolgoz fel a két kötet, csak a szereplők ugyanazok. Semmi pánik, ha csak ezt olvasnád el, nem maradsz le semmiről!

Hogyan kell elképzelni egy Peller Mariann-féle írási folyamatot?

– Mozizom! Épp úgy, ahogy az elsőnél is. Olyan, mintha leküldenék ezt a storyt, rajtam keresztül. Én egy csatorna vagyok, de természetesen Mariannos lesz, hiszen a saját szavaimmal írom le. Viszont, képzeld előfordult már, hogy kinyitottam a könyvet, beleolvastam és magam is meglepődtem, hogy mennyire jó lett egy-egy fejezet. Én csak magamban látom a történetet és elkezdem írni, hogy például megjelenik egy szereplő az ajtóban, aki különös maszkot visel. Aztán utána nézek az interneten és rájövök, hogy amit leírtam az a pestises orvos leírása az 1720-as évekből. Nagy ajándék ez.

Hatalmas sikerrel megy a YouTube csatornádon az Utazás a lelked körül című spirituális talkshow-d. Ki volt a kedvenc beszélgetőpartnered?

– Számomra Alex jelentette a legnagyobb kihívást, azért is élveztem annyira, mert elképesztő, ahogyan őszintén megnyilt a kérdéseim hallatán.

Mivel töltöd azt az időt, amikor nem vagy képernyőn, vagy nem írsz?

– Tíz év után visszamentem edzeni otthonról, egy igazi konditerembe, emellett kardiózom is. Családanya vagyok, rajongója a két fiamnak, Szilveszternek és Kornélnak, továbbá csináltam két teltházas pódiumbeszélgetést, Almási Kittivel és Sebestyén Balázzsal. Azért sorolom ide ezutóbbit, mert óriási élmény volt!

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés