ACNEWS

Pénteken temetik el Boglárkát, a verőcei hajóbaleset áldozatát

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
A tragikus sorsú, 19 éves lány édesanyja a Facebook oldalán közölte a hírt, Boglárkától az isaszegi temetőben vesznek végső búcsút.
Hirdetés
Ad image

A lányát gyászoló édesanya a közösségi oldalán tudatta Bogi ismerőseivel, barátaival a hírt. Eszerint pénteken 17 órakor az isaszegi temetőben kísérik utolsó útjára a verőcei hajóbalesetben elhunyt Boglárkát. Gyászában osztozik szinte az egész ország, a  poszt alatt rengeteg ismeretlen ember is kifejezte részvétét a tragédia miatt. „Mély fájdalommal tudatom hogy drága kislányomat… pénteken május 24-èn 17 órakor helyezzük örök nyugalomra az isaszegi temetőben” – írta a gyászoló édesanya a Facebook posztjában.

Az RTL Híradó információja szerint a hajó tulajdonosa és a húga, a szomszéd lány és annak szerelme, valamint még három jóbarátjuk mentek közösen szórakozni. „Dunakeszin aludtak volna, Nagymarosról indultak. Ennyit tudunk. Elméletileg még Vác lehetett úticél, de már nem értek oda. Az induláskor szinte azonnal baleset érte őket. Próbáltuk őket elérni, a helymeghatározásuk 10 óra 17-kor vette őket utoljára”– mesélte egy ismerősük. Hozzátéve: a barátai közül kettőnek is volt hajós jogosítványa, a tulajdonos tapasztalt volt, de a többiek is jól ismerték a vizet. Egyelőre csak a hajó tulajdonosának, a 39 éves Adrián és szomszédja, Boglárka holtteste került elő.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés