ACNEWS

Porig alázta apósa Katalin hercegnét

Kate Middleton / Fotó: Shutterstock
Kate Middleton / Fotó: Shutterstock
Károly király a lehető legalacsonyabb rangú díjjal tüntette ki a betegséggel küzdő Kate Middletont… nagyon kínos.
Hirdetés
Ad image

Kate Middleton „az egyik legalacsonyabb rendű” kitüntetést kapta, amelyet egy szakértő szerint egyetlen más királyi családtag sem kapott eddig soha.

A sussexi hercegnőt, aki 13 éve a királyi család dolgozó tagja, a The Order of the Companions of Honour (Becsületrend) királyi társává nevezte ki apósa, Károly király. Az elismerésre azt követően került sor, hogy Kate a múlt hónapban bejelentette, hogy az év elején kapott rákdiagnózisát követően egy időre megszakítja a hivatalos teendőit.

A hercegnő a királyi család első olyan tagja, akit a rend 107 éves történetében királyi rendtársnak neveztek ki. Gertrude Daly királyi szakértő pedig úgy véli, hogy a rend tagjai „általában sokkal nagyobb kitüntetéseket kapnak”.

„A brit uralkodótól bármilyen kitüntetést megkapni elismerés és dicséret. De a Becsületrendet tekintve, illetve azt, hogy a kitüntetések hierarchiájában és rangsorában hol helyezkedik el, ez az egyik legalacsonyabb rend”- mondta a Daily Starnak.

„Kate hercegnő az első királyi személy, aki megkapta ezt a megtiszteltetést, ami nagyon megtisztelő. De azt is fontos felismerni, hogy azért nem adták át ezt a kitüntetést más királyi családtagoknak, mert ez a kitüntetés nagyon alacsony rangú.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés