ACNEWS

Vilmos kocsmázni vitte anyósát, miközben Katalin küzd a rákkal

Vilmos herceg / Fotó: Shutterstock
Vilmos herceg / Fotó: Shutterstock
A beszámolók szerint Vilmos herceget a hétvégén látták, ahogy egy norfolki kocsmában tölti idejét az anyósával, Carole-lal.
Hirdetés
Ad image

Vilmos herceg a hírek szerint anyósával kocsmázott egyet, miközben a felesége, Katalin, nemrégiben bejelentette, hogy rákkal küzd.

A walesi hercegi pár a húsvéti szünetet gyermekeikkel, György herceggel, Charlotte hercegnővel és Lajos herceggel töltötte, miközben Katalin rákdiagnózisához alkalmazkodtak. A rák formáját nem hozták nyilvánosságra, de a leendő királyné február végén megkezdte a megelőző kemoterápiát, és állítólag pozitívan áll a gyógyulásához. Jó hangulatban van, úgy jellemezte magát, hogy „napról napra erősebb”.

Bejelentésének időzítése akkor történt, amikor gyermekei megkezdték a húsvéti szünetet, és a család a norfolki Amner Hallban lévő vidéki nyaralóhelyre utaztak. A pihenés alatt Vilmos a hétvégén Katalin édesanyjával, Carole-lal betért egy észak-norfolki kocsmába– írja a Mirror.

Egy kocsmai vendég elmondta: „Nagyon visszafogott volt az egész, semmi nagy felhajtás. Csak besétáltak és eltöltöttek egy kis időt. Carole Middletonnal volt”. Katalin azonban nem csatlakozott hozzájuk. A Kensington-palota nem kívánt nyilatkozni.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés