ACNEWS

Pornósoknak árult hamis potencianövelőt a budapesti gyógyszerész

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Otthonában állította elő és forgalmazott illegális potencianövelőt az a budapesti patikatulajdonos. Az egyik vásárlója egy pornós producer volt.
Hirdetés
Ad image

Egy budapesti patikust fogott el a rendőrség. Az ügyben összesen kilenc gyanúsított van, köztük egy felnőttfilmes producer is. A fő vádlott azonban nem más, mint a gyógyszerész. Történt ugyanis, hogy a rendőrség még tavaly elindított egy nyomozást gyógyszer-hamisítási ügyben. A nyomok pedig egy 60 éves budapesti gyógyszerészhez vezettek, aki forgalomból kivont gyógyszereket adott el felárral orvosi vénnyel nem rendelkező vásárlók számára.

A vádlott a patika készleteiből lopkodta össze a bogyókat. Eleinte leírta őket selejtként, majd később fel se vette azokat a leltárba. Ha ez nem lett volna elég, úgy döntött, biztos, ami biztos otthoni gyógyszergyártásba kezd. Így került a képbe a 39 éves felnőttfilmes is, akinek a patikus lakásában kotyvasztott potencianövelőket. Azt viszont lehet tudni, hogy az otthoni készítmények eredetijeit Magyarországon betiltották.

Az oldatok csomagolása és címkézése nagyban hasonlított az eredetihez. A producer a termékeket a filmjeiben szereplő színészeknek értékesítette tovább az MTI beszámolója szerint. Az illegális gyógyszer kereskedelemben részt vett a patikus felesége és két alkalmazottja is. A rendőrök június 5-én hajnalban 11 helyszínen tartottak kutatást, amely során négy férfit és két nőt fogtak el, köztük a gyógyszerészt, a producert, a patikus feleségét és két alkalmazottját, valamint négy vevőt.

Lakásaikban és a gyógyszertárban kutatást hajtottak végre a rendőrök és számos bizonyítékot, köztük több mint 10 millió forintot, egy luxusgépkocsit, valamint egy Belize-ben kiállított értékpapírt is lefoglaltak. A házaspárnak gyógyszer hamisítás, vesztegetés és teljesítményfokozó szerrel való visszaélés, míg a többieknek vesztegetés miatt kell felelniük. (MTI)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés