ACNEWS

Próbára bocsátották egy siófoki tömegverekedés résztvevőit

Két év próbára bocsátotta a Siófoki Járásbíróság nem jogerősen azt az öt fiatal férfit, aki tömegverekedésben vett részt idén júliusban egy siófoki szórakozóhelyen - tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség pénteken az MTI-t.

    

Hirdetés
Ad image

Két év próbára bocsátotta a Siófoki Járásbíróság nem jogerősen azt az öt fiatal férfit, aki tömegverekedésben vett részt idén júliusban egy siófoki szórakozóhelyen – tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség pénteken az MTI-t.

    

A 18 és 21 év közötti férfiak szóváltásba keveredtek, mert tánc közben két vádlott a könyökével véletlenül meglökte a másik társasághoz tartozókat, és egyikük lábára is léptek.
A vitát tettlegesség követte, a vádlottak dulakodni kezdtek, majd ütötték és rúgták egymást, emiatt ketten könnyű sérüléseket szenvedtek.
A verekedőket a biztonsági őrök a helyszínen visszatartották, a rövid időn belül kiérkező járőrök előállították őket a Siófoki Rendőrkapitányságra.
A bíróság az ügyészi váddal egyezően csoportosan elkövetett garázdaság bűntettében mondta ki bűnösnek az öt fiatalt. Az elsőfokú határozat ellen az ügyész súlyosításért, felfüggesztett börtönbüntetés kiszabásáért fellebbezett.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés