ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Putyin panaszkodik: a régi barátaim sem ismernek rám

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
Az orosz elnökről sokan gondolják, hogy testdublőrt használ. Többek között az osztálytársai is alig ismerik fel a mai formáját.
Hirdetés
Ad image

A 71 éves Putyin az ország távoli csukotkai régiójában egy hallgatóság előtt elmondta, hogy iskolai és egyetemi osztálytársai nem hiszik el, hogy valójában ő az.

„Amikor nagyon ritkán találkozom az osztálytársaimmal vagy egyetemi társaimmal, gyakran néznek rám, és azt mondják: Nem hiszem el, ez tényleg te vagy. Vagy nem te vagy az?” – mondta.

Dr. Valerij Szolovej, a tekintélyes moszkvai Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének [MGIMO] egykori professzora (aki azt állítja, hogy Putyin halott, és teljesen helyettesítik hasonmásai), megragadta az alkalmat, hogy reagáljon az elnök szavaira.

„Az úgynevezett ’Putyin’ nyilvánosan panaszkodott, hogy barátai már nem ismerik fel, és azt hiszik, hogy egy hasonmással van dolguk” – mondta.

Szolovej bizarr állításai szerint Putyin 2023 októberében meghalt, a testét pedig egy fagyasztóba rejtették, miközben biztonsági főnöke, Nyikolaj Patrusev titokban irányítja a Kremlt. Azt jósolja, hogy még ebben az évben bejelentik Putyin halálát, és Nyikolaj fia, a 46 éves mezőgazdasági miniszter, Dmitrij Patrusev – addigra kinevezett miniszterelnök – lesz az utódja.

A testdublőrt használó Putyinról szóló pletykák évek óta keringenek, kezdve Szolovej vad állításaitól egészen addig a feltételezésig, hogy biztonsági vagy egészségügyi okokból használ hasonmást – írja a DailyMail.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés