ACNEWS

Putyin szexvideókat gyűjt a német politikusokról

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
Rettegnek a berlini politikusok: mit tud az orosz titkosszolgálat a német politikusokról és a minisztériumok köztisztviselőiről?
Hirdetés
Ad image

Ez az a kérdés, ami a Bundeswehr lehallgatási botránya után aggasztja Berlint, sőt egyesek szabályosan félnek.

Carlo Masala vezető katonai szakértő elmondta, hogy Németország és Oroszország között már a 2022. február 24-i teljes körű ukrajnai orosz invázió kezdete előtt is „intenzív eszmecsere” zajlott.

„Putyin Oroszországa kompromittáló anyagokat gyűjt. Főként férfiakról készítenek kompromittáló szexuális felvételeket ” – mondta a Bildnek a szakértő, akinek azt a kérdést is feltették, hogy kiket érintenek ezek a kényes anyagok.

„Politikusokat, minisztériumi tisztviselőket, és az ördög tudja, ki mindenkit. A titkosszolgálatok munkájának része általában az is, hogy pszichológiai profilokat készítsenek a vezető emberekről vagy a beosztottaikról, hogy megtudják, hol sebezhetőek, hol lehet őket megfogni, hogy végül együttműködésre bírják őket.”

A katonai szakértő számára egyértelmű, hogy Oroszország figyelmének középpontjában Németország áll. „Az oroszoknak a német a legfontosabb állam Európában, az Ukrajnának nyújtott katonai támogatás szempontjából is, de természetesen politikailag is. És ezért van most Németországban pánik és hatalmas nyomozás„.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés