ACNEWS

Hullát ültettek az utasok közé a Quatar járatán

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Meghalt a Sydneybe tartó járaton egy idős nő, letakarták egy pokróccal és az utasülésen hagyták.
Hirdetés
Ad image

A 60 éves nő a Qatar Airways QR908-as járatán utazott, amikor a 14 órás út egy pontján eszméletlen állapotban találtak rá. Két utas, Francesca és férje, Enrico elárulták, hogy később, miután a nő meghalt, a repülőgép személyzete „csak úgy otthagyta”, egy takaróval letakarva.

A légitársaság közölte, hogy az utast nem lehetett újraéleszteni, de a pár – akik a halott mellett ültek – beszámolója szerint, az utaskísérők nem tettek meg mindent, hogy megmentsék a nő életét.

A házaspár először a légiutas-kísérőket riasztotta, miután a nő „furcsa hangokat” adott ki magából.

„Úgy tűnt, mintha aludna, de nagyon hangos zajt csapott” – mondta Francesca.

A személyzet megpróbálta felébreszteni a nőt, és hívta a személyzet többi tagját, akik oxigénmaszkot hoztak. De aztán egyszerűen elmentek – állította Francesca, majd azzal folytatta, hogy a személyzet azt mondta nekik, hogy „minden rendben van”.

Francesca szerint ezután újabb 20 perc telt el, mire a személyzet egyik tagja egy másik utassal visszatért, hogy megpróbálják kiemelni az eszméletlen nőt az üléséből.

Az utast átvitték a repülőgép egy másik részébe, ahol újraélesztést végeztek és még defibrillátort is használtak. A hangosbemondó rendszerben eközben azt kérdezték, hogy van-e orvos a fedélzeten.

Újabb fél óra telt el, mire a Francesca és férje mögött ülő utasokat előrébb ültették, és a nő holttestét visszahelyezték az egyik ülésbe, majd letakarták egy takaróval.

Amikor a gép leszállt, mindenkit arra kértek, hogy maradjon ülve, amíg a mentőszolgálat munkatársai elszállítják a halott nőt.

A Qatar Airways, egyelőre nem kommentálta a történteket – írja a DailyMail.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés