ACNEWS

Rablógyilkos tini: megölte Zsuzsa nénit, a város kedvenc tanárát

Zsuzsa néni a kórházba szállítás után meghalt/fotó: MTI
Zsuzsa néni a kórházba szállítás után meghalt/fotó: MTI
Gyertyagyújtással emlékeztek Orosházán a tragikus sorsú, 79 éves tanítónőre, aki egy 17 éves diáklány támadása után meghalt.
Hirdetés
Ad image

Zsuzsa néni rengeteg orosházi gyereket tanított meg írni, olvasni. A városban nagy köztiszteletben állt, volt tanítványai messziről köszöntek, ha meglátták. Hétfőn azonban futótűzként terjedt a hír: Zsuzsa nénit megtámadta és kirabolta egy 17 éves lány. A nyugdíjas pedagógus a támadás során elesett, és úgy beütötte a fejét, hogy a kórházba szállítás után meghalt. Kedden gyertyagyújtással emlékeztek rá a volt tanítványai.

A tragédia előzménye az volt, hogy Zsuzsa néni betért a helyi ABC-be vásárolni. Húszezer forintos bankjeggyel fizetett, amit egy idegen lány észrevett. Elhatározta, hogy megszerzi a tanárnő pénzét. Ötven méteren keresztül követte Zsuzsa nénit, majd kitépte a kezéből a táskáját. Az idős asszony elveszítette az egyensúlyát, és megtörtént a baj. A rendőrség a térfigyelő kamerák segítségével hamar beazonosította, majd elfogta a kamaszt.

„Hihetetlen, hogy egy tisztességben leélt élet után így haljon meg egy értékes ember. Jómagam nagyon sokat köszönhetek Zsuzsi néninek, hiszen nem csupán a száraz tananyagot verte a fejembe, az élet nagy igazságaira is megtanított kisgyerekkoromban. Megszakad a szívünk – mondta szomorúan a Borsnak egy asszony.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés